Art Hotel

Art Hotel u Splitu, smješten je na samo desetak minuta hoda (900m udaljenosti) od najprepoznatljivije splitske turističke atrakcije, 1700 godina stare Dioklecijanove palače te ostatka znamenitog starog dijela grada. Uz blizinu gradskog središta, mora i plaža, shopping centra, te javnih institucija i ostalih poslovnih sadržaja, hotel se može pohvaliti prikladnom lokacijom bilo da ga posjećujete iz poslovnih motiva ili ste na odmoru.

Autentičan dizajn, uređenost interijera, tople i umirujuće boje, prostranost, udobnost te sveobuhvatnost sadržaja, ono su što karakterizira 44 smještajne jedinice ovog orginalnog hotelskog objekta. Hotelske sobe rasprostranjene su na tri kata do kojih se može doći stepenicama ili uz pomoć dvaju liftova, a moguć je pristup liftom i s parkinga za osobe s invaliditetom.

Gostima je uz besplatan wifi u svim sobama i zajedničkim prostorijama, na raspolaganju i besplatan zatvoreni parking uz samu zgradu hotela. U prizemlju hotela, nalaze se: recepcija otvorena 24/7, lobby te restoran & lounge bar. Kako bi gosti i prilikom odmora u našem hotelu mogli ostati fit i održavati zdrave životne navike, hotel u svojoj ponudi ima jedinstveni fitness centar sa modernom ponudom različitih multifunkcionalnih sprava za vježbanje. Odmah nasuprot nalazi se i Spa centar sa, finskom saunom te parnom kupelji.

Art Hotel idealno je mjesto i za korporativne klijente koji žele organizirati i realizirati kvalitetna poslovna događanja. Naime, kongresna dvorana hotela može ugostiiti i do 90 posjetitelja u kino postavi prostora te 50 posjetitelja u učionica postavi. Art Hotel cilja na pronicljive putnike koji traže osobnije iskustvo. Naši gosti cijene naš stil usluge, prijateljski ali iznad svega profesionalan odnos. Njegova lokacija ga čini atraktivnim, renovacija interijera 2018. godine učinila ga je još atraktivnijim, a njegovo osoblje čini ga mjestom u kojem ćete stvoriti pozitivne i nezaboravne uspomene.

Dobrodošli u Art hotel!