Art Hotel

Split je povijest, kultura, zabava, život, putovanje, povratak…Split… je Art Hotel. Naš izvor inspiracije? Tradicionalni kvartovi Splita, spomenici, simboli i boje, slaveći ga iznutra i spajajući tradicionalno i trendovsko do savršenstva, dobro se odražavaju u očuvanom povijesnom pročelju i jednom od najljepših tornjeva katedrale na svijetu.

Naša Misija? Pomoći Vam stvoriti nezaboravne trenutke u našem gradu, koji Vašim dolaskom postaje i VAŠ drugi Dom. Smješten u centru, u blizini svih atrakcija, Art Hotel je idealan izbor za gradske posjete, kratke odmore ili poslovna putovanja, kao i za one koji žele otkriti i istražiti pravu čaroliju grada koji je nekoć bio izabran za dom jednog cara.

Povijest

U našem hotelu nekada se nalazila jedna od najboljih slastičarnica u gradu, Bobis. Sama zgrada je adaptirana i preuređena, ali još možete čuti kako mještani koji prolaze kažu da još uvijek mogu osjetiti okus krafni punjenih ukusnom kremom od vanilije ili kako bi kolači bili posloženi u nekadašnjem pultu na kojem je danas smještena raskošna recepcija i predvorje Hotela.

Bobis je značio tradiciju, značio je kvalitetu i odanost starim receptima koji su se nekada prenosili s koljena na koljeno u splitskim kućanstvima. Bobis je ostavio trag na djetinjstva tisuće djece, ostavljajući im slatke uspomene. Ponosni smo na našu povijest, a ako volite dobre, slatke priče, dobrodošli u ovu slatku priču. Našu&Vašu priču.

Dobrodošli u Art hotel!